SolarVenti -aurinkoilmakeräin

Raikastaa sisäilman ja poistaa tehokkaasti kosteuden ilman käyttökustannuksia.

Mistä tuotteita saa ja kuka asentaa?

SolarVentiä myyvät ja asentavat Biolan Ekomestarit ja tuotteita saa myös uudesta verkkokaupastamme. Katso uusimmat syystarjoukset ja meneillään olevat kampanjat.

Siirry verkkokauppaan

SolarVenti on vahva osaaja.

SolarVentillä on 34 vuoden kokemus aurinkoilmakeräinten kehittelystä, tuotannosta ja ammattimaisesta huollosta. Markkinoiden johtava tuottaja ja yli 60 000 patentoitua laitetta ovat palvelleet kuluttajia ympäri maailmaa.

Aurinkoilmakeräin mökille.

Kesämökeille, omakotitaloihin, kellareihin, autotalleihin, konehalleihin, varastoihin, huvimajoihin, matkailuvaunuihin tai vaikka rossipohjan tuuletukseen. SolarVenti on erilaisia kohteita varten kehittänyt kokonaisen aurinkoilmakeräin-tuoteperheen.

Miksi valita aurinkoilmakeräin?

Kun haluat rakennukseen kosteudenpoistoa, ilmanvaihtoa sekä tukea lämmitykseen niin kaikki tämä onnistuu auringon voimalla, SolarVenti -aurinkoilmakeräimen avulla täysin ilman kustannuksia.

 

Aurinkoilmakeräinten vertailu ja testitulokset

SolarVenti aurinkoilmakeräimillä on merkittävästi parempi suorituskyky kuin muilla vastaavilla tuotteilla markkinoilla.

Katso itse videolta, kuinka paljon eroa on aurinkoilmakerääjien suorituskyvyssä.
Testivoittaja on Solarventi Solarventillä halusimme tietää, miten tuotteemme toimivat verrattuna muihin markkinoilla oleviin aurinkoilmakeräimiin. Siksi teimme yksinkertaisen testin muovisella testiputkella, jonka tilavuus on 390 litraa. SolarVentin SV7- mallilla kestää 17,5 sekuntia täyttää testiputkilo ilmalla. Se vastaa noin 82 m³ ilmaa tunnissa. Kiinalaisvalmisteisen kilpailijan mallilla täyttymiseen kuluu 46 sekuntia ilman tehokasta paineenkasvua. Tämä malli puhaltaa ilmaa vain noin 31 m³ tunnissa. Käytännössä testillä voidaan selvittää, kuinka monta tuntia keskimäärin kuluu aurinkoilmakeräimillä korvata ilma 50 neliön huonetilassa. Heikoimmat tuotteet vaativat jopa 10 tuntia suoriutuakseen tehtävästä, kun esimerkiksi Solarventi SV7 -tuotteella päästään 2 tuntiin. Olemme teettäneet testejä tunnetussa Delta Centerin testiyksikössä ja pyytäneet vertaamaan myydyimpien aurinkoilmakeräinten todellista suorituskykyä. Lue lisää testistä täältä

Suomen olosuhteisiin soveltuva tekniikka

Aurinkoilmakeräin on hyvä investointi, joka pienentää sähkölaskua ja hiilijalanjälkeä.

Aurinkoilmakeräimen toimintaperiaate
Auringon säteily lämmittää aurinkokeräimen mustan lämmönkeruupinnan. Paneeliin integroitu aurinkokenno tuottaa sähköä, joka käynnistää automaattisesti puhaltimen, joka puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa talon sisälle. Toimii ilman sähköliitäntää, täysin auringon energialla – ilman käyttökustannuksia.
Maahantuoja Biolan Oy - Ekoasuminen Oy - SolarVenti
Ekoasuminen Oy on Biolan Oy:n tytäryhtiö, joka keskittyy laadukkaiden ekologisen asumisen ratkaisujen kehittämiseen, markkinointiin ja myyntiin Suomessa. Ota yhteyttä ammattilaisiin, kysy lisää ja pyydä tarjous: matti.hakala@biolan.fi


Miksi valita SolarVenti

Korkealaatuiset huoltovapaat aurinkopaneelit