Mökit, huvilat ja muut vapaa-ajan asunnot

SolarVenti -aurinkoilmapuhallin poistaa mökistä kosteuden ja raikastaa sisäilmaa

mokkia

 

Kuivaan mökkiin on miellyttävä tulla

Tämä lienee mökillä tuttu tilanne: Sisäilma tuntuu ummehtuneelta ja kostealta talven tai pidemmän poissaolon jälkeen. Sisään astuessa tuoksahtaa tunkkaiselta ja ikkunat huurtuvat.

Nämä ovat esimerkkejä liian korkeasta kosteudesta ja olemattomasta ilmanvaihdosta. Kosteus ja homevauriot uhkaavat rakenteita aina, kun tilat jätetään ilman lämmitystä tai alhaiselle peruslämmölle ja jos ei ole tuuletusta.

SolarVenti -aurinilmakeräin poistaa mökistä kosteuden ja raikastaa sisäilmaa.SolarVenti -aurinkoilmakeräin soveltuu myös omakotitaloihin

SolarVenti -aurinkoilmakeräin on ratkaisu sinne missä ummehtunut tai kostea ilma on haitaksi

Kosteudenpoistoa, ilmanvaihtoa ja hyvää sisäilmaa

Lähtökohta SolarVenti -aurinkoilmakeräimen asennukselle voi olla halu parantaa sisäilmaa tai pienentää energiakustannuksia.

Oikeaan paikkaan asennettuna SolarVenti -aurinkoilmakeräin parantaa rakennuksen sisäilmaa merkittävästi ja sisäilman kosteus putoaa niin rakenteista kuin huonekaluista ja tekstiileistäkin. Pitkäaikainen käyttö ehkäisee myös mahdollisia homeongelmia. SolarVenti toimii ympärivuotisesti aina auringon paistaessa. SolarVenti puhaltaa kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennukseen pitäen rakenteet kunnossa.

SolarVenti -aurinkoilmakeräin on täysin aurinkoenergiakäyttöinen – se toimii rasittamatta käyttäjän lompakkoa laiteinvestoinnin jälkeen.

otaloa


Varastoissa, autotalleissa ja konehalleissa

SolarVenti -aurinkoilmakeräin on hyödyllinen tiloissa, joissa säilytetään työkaluja, soittimia, puutarha- tarvikkeita, polttopuita, ajoneuvoja yms.Tehokas kellarin tuuletukseen

SolarVenti aurinkopuhallin poistaa kosteuden ja tuulettaa kellarin

 

Ummehtunut ilma vähenee kellarista

Kellareiden yleinen ongelma on ummehtunut ja seisova ilma. Kellarit eivät useinkaan ole riittävästi ilmastoidut ja ilman sekä seinien ja kattorakenteiden kosteus on liian korkea. SolarVenti aurinkopuhaltimen vaikutuksen huomaat parantuneena ilmanlaatuna ja vähentyneenä tunkkaisuutena.

kellaria


Huvimajat, terassit, lasikuistit

Lämmin ja kuiva sisäilma takaa miellyttävän oleskelun

varastoaa

 

Toisinaan myös oleskelutilat kaipaavat hyvää ilmanvaihtoa

Kosteuden vuoksi lämminkin oleskelutila saattaa ajoittain tuntua kolealta ja tunkkaiselta. Tähän syynä on ilman huono vaihtuvuus. SolarVenti aurinkopuhallin estää kosteutta tiivistymästä rakenteisiin, jolloin kuiva sisäilma lämpiää nopeammin ja sisäilma raikastuu.